Меню

Animonda GranCarno Adult with Beef and Lamm - с телешко и агнешко месо 800 гр.

  • Модел: dc-47
  • Производител: Animonda
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 8,90лв.

    лв
  
  Купи сега  


Произведено в Германия от Animonda GmbH.

Придружава вашето куче във всеки стадий от живота GranCarno® Junior за малки, GranCarno Adult за израснали и GranCarno® Senior за кучета над седем години. Специална селекция от прясно месо за всяка серия Animonda GranCarno®. Минералното съдържание и размера на храната са съобразени с възрастта на кучето. Чисто прясно месо без никакви добавки, оцветители и консерванти. Типичната структура на месото е напълно запазена – и това може ясно да се види. А вкусът е истински и неповторим, което кучето цени повече от всичко.

Чистото месо прави най доброто впечатление особено на вашият четириног приятел. Вашето куче подушва и харесва разликата и това може да се види.

Animonda – Голямото име на деликатесна храна за домашни любимци.

За много хора домашните любимци са част от семейството със статус на най добър приятел. В продължение на три поколения компанията “Stockmeyer Verwaltung AG” www.heristo.de израснала до един от водещите немски производители на висококачествено месо и месни деликатеси за хора. Част от този концерн е и Animonda GmbH., която има за цел благополучието на нашите домашни любимци, като насочва своите проучвания, производство и маркетинг към висококачествените храни за котки и кучета.

Продуктът е специално създаден от любители на животните, за които качеството на живот и добруването на домашните любимци е от изключително значение. За това те са създали продукт, с който да осигурят на своите любимци качественото хранене, като част от качественото съществуване.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook