Меню

Care + Super premium Senior храна за възрастни зайци 1.5 кг.

  • Модел: rf-111
  • Производител: Beaphar
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 27,80лв.

    лв
  
  Купи сега  


Care+ Super premium Senior е подходяща за зайци над 6 години. Специално формулирана е за възрастни зайци и затова е с ниско съдържание на калций за предпазване от проблеми с бъбреците и пикочния мехур. Добавените витамин С, витамин Е, екстракт от зелен чай и женшен съдържат важни антиоксиданти които подпомагат естествената имунна защита на зайците. Ниските нива на протеини и недобавянето на захари спомагат за избягване на наднорменото тегло при по-малко подвижните възрастни зайци. Също така съдържа много голям процент сурови фибри за осигуряване на здравословно храносмилане.

Произведена е в Холандия от Beaphar B.V. Предлага се в разфасовка от 1.5 кг.

Изключително вкусна и добре балансирана храна от клас суперпремиум, за стари зайци. Разработена е със сътрудничеството на ветеринарни лекари, специалисти по хранене и отглеждане на зайци. Благодарение на специалния процес на производство протеиновите съставки се усвояват по-добре, храната е чиста и не съдържа вредни бактерии, плесени и вируси, които може да се съдържат в суровините. Тъй като всяка пелета има един и същи състав се избягва селективното хранене. Пелетите са по-малки от тези за възрастните зайци, което ги прави по-лесни за консумиране. Резултата е по-малко остатъци от храна, както и гаранцията, че са приети всички необходими хранителни вещества.

Care+ е богата на витамини А и Е и е с много добре балансирано калциево/фософорно съотношение за правилен растеж на костите. Използваните протеини са богати на незаменими аминокиселини – важни за развитието на мускулите. Храната е с ниско съдържание на мазнини и е с добре балансирани Омега 6/Омега 3 мастни киселини. Натуралните съставки като ехинацея, спирулина и юка повишават допълнително качеството на храната. Минералите са обвити в протеинова капсула, което подобрява абсорбцията им и ги запазва – по-голям прием от организма. Фруктоолигозахариди (ФОС) и мананоолигозахариди (МОС) са добавени за поддържане на интестиналната флора.

Съвети за хранене: Моля, прочетете и спазвайте съветите от етикета. Храна трябва да има през целия ден. Давайте на воля прясно сено и вода. През 1-вата и 2- рата седмица постепенно преминете от храната, която сте давали преди, към Care+, като смесвате двете храни. След 3-тата седмица можете да преминете изцяло на Care+. Всеки ден давайте прясна храна и чиста вода за пиене.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook