Меню

Beaphar Care Super Premium за порчета- изключително добре усвояема и добре балансирана храна разработена съвместно с ветеринарни лекари

  • Модел: rf-83
  • Производител: Beaphar

Опции

  
  Купи сега  


Care + е изключително добре усвояема и добре балансирана храна от супер премиум клас.Тя е разработена съвместно с най-добрите ветеринарни лекари, диетолози и специалисти по порчетата.

Специалният производствен процес включващ висока температура и налягане, прави протеините лесно усвоими.

Също така той осигурява убиването на всички вредни бактерии или вируси в суровините.

Всичко това гарантира чиста и здравословна храна.

Порчетата имат естествена нужда от таурин (за функцията на очите и сърцето), тъй като те не могат да си ги синтезират сами.

Тъй като порчетата са месоядни, те се нуждаят от животински протеин.Care+ съдържа високо ниво животински протеини от дреболии.Тези протеини са с важно биологично значение и дават оптимален растеж.Тази храна е с ниско съдържание на мазнини и съдържа Омега 3 и Омега 6 мастни киселини.Care + също съдържа Ехинацея и Спирулина. Добавен е Вит. Е за предпазване клетките в организма на вашият любимец.

Хелатните минерали(минерали опаковани в протеинова обвивка) подобряват абсорбацията и усвояемостта от организма.Добавени са FOS и MOS като пребиотици за предпазване на червата.Екстрактът от Юка помага за намаляването на неприятните миризми от изпражненията и урината, така порчето ще бъде в свежа и приятна среда и няма да пречи на никого.

Голямото разнообразие от съставки в Care + гарантира, че вашият любимец ще бъде винаги жизнен, здрав и ще се радва на дълголетие.Избирайки Care + можете да бъдете сигурни че избирате най-доброто за вашият любимец.

Съвети за хранене:

Порчетата трябва да имат достъп до храна по всяко време тъй като имат бързо храносмилане.Важно е доброто овлажняване на храната за малките животни ( от 6 до 12 седмици). Смесете 3 части топла вода с една част храна Care + (отношение 3:1).Оставете сместа за 5 минути. Добавете вода или храна ако е необходимо за да се получи добра каша. Добавяйте по малко суха храна към този момент за да може порчето да се приспособи към напълно суха храна на 13 седмична възраст.

Тъй като храната е много усвояема порчето ще я приеме веднага. Въпреки това през първите няколко дни ако е необходимо правете микс със старата храна за да може животното да свикне към нея. Възрастно порче изяжда средно 40-60 грама храна за ден.

Свежа храна и вода трябва да бъдат давани всеки ден.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook