Меню

Beaphar Care Super Premium Junior - изключително добре усвояема и добре балансирана супер премиум храна за малки зайчета, която е разработена съвместно със ветеринарни лекари

  • Модел: rf-94
  • Производител: Beaphar

Опции

  
  Купи сега  


Care+ junior rabbits - храна за малки зайчета.

Изключително вкусна и добре балансирана храна от клас суперпремиум, за млади зайци до 10 месечна възраст. Тази храна е разработена със сътрудничеството на ветеринарни лекари, специалисти по хранене и по отглеждане на зайци.

Благодарение на специалният процес на производство протеиновите съставки се усвояват по- добре, храната е чиста и не съдържа вредни бактерии, плесени и вируси, които може да се съдържат в суровините. Тъй като всяка пелета има един и същи състав се избягва селективното хранене. Пелетите са по-малки от тези за възрастните зайци, което ги прави по-лесни за консумиране. Резултата е по- малко остатъци от храна, както и гаранцията, че са приети всички необходими хранителни вещества.

Care+ е богата на витамини А и Е, и много добре балансирано Калциево/фософорно съотношение за правилен растеж на костите. Използваните протеини са богати на незаменими аминокиселини – важни за развитието на мускулите. Храната е с ниско съдържание на мазнини и съдържа добре балансирани Omega 6/Omega 3 мастни киселини. Натуралните съставки, като Ехинацея, Спирулина и Юка повишават допълнително качеството на храната. Минералите са обвити в протеинова капсула, което подобрява абсорбцията им и ги запазва – по-голям прием от организма. Фруктоолигозахариди (ФОС) и мананоолигозахариди (МОС) са добавени за поддържане на интестиналната флора.

Съдържание: житни растения, продукти от растителен произход – мананоологозахариди и фруктоолигозахариди, минерали, семена, мая, водорасли

Гарантиран състав: суров протеин 17.3 %, сурови мазнини 3.3%,  сурови влакнини - 22.2%, влага 5%, минерали 9.1%

Съвети за хранене: Препоръчва се да си вземете зайче, което е навършило 7-8 седмична възраст. През първата седмица му давайте същата храна като в магазина, за да намалите стреса. Храна трябва да има през целия ден. Давайте на воля прясно сено и вода. 2-рата и 3- тата седмица постепенно преминете от другата храна към Care+, като смесвате двете храни. След 3- тата седмица можете да преминете изцяло на Care+. До 6 месечна възраст заека може да яде на воля. След това давайте по около 35 г / кг телесно тегло/ ден. След като навърши 9-10 мес. възраст постепенно преминете към Care+ за израстнали зайци. Ако развъждате зайци, давайте на майките от храната за малки зайчета, като постепенно преминете към нея. Когато малките навършат 3 седмична възраст, те ще започнат да ядат твърда храна заедно с майка си. На 7-8 седмична възраст те могат да се отбият и да преминат изцяло на твърда храна.Всеки ден давайте прясна храна и чиста вода за пиене.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook