Меню

Абонаментно обслужване на аквариума

За много офиси и търговски центрове аквариумът вече се е превърнал в характерен детайл от интериора. Опитите на някои ръководители да поверят грижите за аквариума на служител от охраната или чистачка най-често се оказват неуспешни. Дори, ако по стечение на обстоятелствата измежду служителите се намери опитен акварист, то ще му се наложи да избира между изпълнението на преките му задължения и грижите за рибките. Да не говорим за ангажимента по закупуване на храна и лечението на заболелите риби. Много по-удобно е да се сключи договор с фирма, която е специализирана за обслужване на аквариуми (също като обслужването на климатиците и грижите за цветята).

Особено важна е ролята на специалиста при морските аквариуми. Освен това консумативите (минерални соли, тестъри, специални препарати и лекарства за морски риби) се намират трудно по магазините. Ние се специализираме по създаването и обслужването на най-сложните системи и гарантираме отлични резултати.

Ако клиентът няма възможност да осигури обслужване на аквариума и хранене на обитателите му поради продължителното си отсъствие, тогава ние можем да предложим нашия хотелско-рехабилитационен комплекс. В случай на необходимост или по желание на клиента фирмата може да осъществи замяна или ротация на риби и други хидробионти. Ако искате да промените оформлението на Вашия аквариум или да оформите нов, ние можем да Ви предложим няколко типови варианта  на оформяне или да създадем нещо съвсем необичайно.

Акватика Ви предлага много удобна система за обслужване на Вашия аквариум. Посещението на специалист веднъж седмично или на две седмици в удобно за Вас време изцяло ще Ви освободи от грижите за аквариума.

Пълният пакет на обслужване включва: • Грижи за аквариума веднъж седмично – смяна на водата, почистване на стъклата и филтрите, преглед на рибите и растенията.
 • Извънредни посещения по спешност в рамките на 24 часа при поява на признаци за заболяване или повреда на оборудването, след Ваше обаждане във фирмата.
 • Осигуряване на всички необходими за рибите храни – сухи и замразени.
 • Своевременно почистване на почвата, тестване на водата, извършване на периодични “основни почиствания”
 • Осигуряване на лекарствени препарати, лечение на заболелите риби.
 • Периодична смяна на филтърните пълнежи.
 • Поддръжка на растенията в аквариума (създаване на оптимален светлинен режим, използване на торове).
 • Осигуряване на всички необходими консултации.


Храната, консумативите и лекарствените препарати се заплащат отделно (не са включени в стойността на услугата). Стойността на обслужването зависи от обема на аквариума и сложността на грижите за неговите обитатели. Абонаментът се заплаща изцяло еднократно и няма фиксиран срок на действие. Ако в една сграда се обслужват два или повече аквариума, то ние можем да предложим намаление за обслужването до 30%.

Ценова листа за абонаментно обслужване на сладководни аквариуми се осъществява след уговаряне взависимост от големината на аквариума, видовото разнообразие на флората и фауната и филтърната система.

При сключване на договор за обслужване на аквариумния комплекс се предоставя 5 % отстъпка на аквариума с поставката .

Внимание, специалнo предложение за обслужване на аквариум! Един месец безплатно обслужване при предплащане за една година напред. Вие заплащате за 11 месеца, а ние Ви обслужваме 12.Специално предложение!

Допълнителна отстъпка за обслужване на аквариум:


 • 5 % при предплащане за 3 месеца
 • 10 % при предплащане за 6 месеца
 • 20 % при предплащане за 12 месеца


За повече информация office@aquatica-bg.com

 

За нас

Facebook