Меню

За нас

Със своя дългогодишен опит и висок професионализъм в областта на акваристиката и аквариумния дизайн, фирма Акватика може компетентно да предостави на Вашето внимание различни проекти и да превърне в реалност Вашата мечта.

Фирмата е специализирана в изработването и оформянето на разнообразни по размери аквариуми, терариуми и декоративни композиции. В нашата работа ние използваме оборудване на водещи производители от Германия, Италия, Полша и др.. Проектът, дизайнът, разработката и инженерните изчисления на конструкциите на аквариумите и подаквариумните поставки, на осветлението, на капака и монтирането са съпроводени с гаранция. Такъв е спектърът от услуги, предлагани от Акватика.

Търсенето на ексклузивни аквариуми забележимо се увеличава с всяка изминала година. Това най-напред е свързано с растящото благосъстояние на жителите на град Пловдив и с нарасналата култура на потребление, когато понятието „като у всички” излиза от битието и се заменя с прояви на индивидуалност. Макар че индивидуалността, талантът на твореца и ексклузивността са се ценили през всички времена и няма да престанат да се ценят под угнетението на масовото производство и натрапчивата реклама. Живейте в красота и хармония, а създаването и поддръжката на тази красота поверете на професионалистите.

 

За нас

Facebook