Меню

Animonda Carny Ocean tuna seafood- обезкостено филе от риба тон и морски дарове, 80 гр.

  • Модел: cc-20
  • Производител: Animonda
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 4,50лв.

    лв
  
  Купи сега  


Animonda Carny OCEAN - обезкостено филе от риба тон или сьомга с една добавка.

Леката храна е важна за нашите мъркащи приятели, които споделят дома с нас.Рибният протеин е по лек и особено подходящ в случай на слабо физическо натоварване. Освен това рибата е източник на ценни амино киселини в лесно достъпна форма. Фината риба тон и сьомга в комбинация с възхитителна добавка е лакомство за котката. Това лесно може да се докаже, защото котките очакват с нетърпение “рибните дни“, а Carny Ocean е достъпен в четири разновидности.

За много хора домашните любимци са част от семейството със статус на най-добър приятел. В продължение на три поколения компанията “StockmeyerVerwaltung AG” www.heristo.de израснала до един от водещите немски производители на висококачествено месо и месни деликатеси за хора. Част от този концерн е и Animonda GmbH., която има за цел благополучието на нашите домашни любимци, като насочва своите проучвания, производство и маркетинг към висококачествените храни за котки и кучета. Продуктът е специално създаден от любители на животните, за които качеството на живот и добруването на домашните любимци е от изключително значение. Затова те са създали продукт, с който да осигурят на своите любимци качественото хранене, като част от качественото съществуване.

Всички продукти са създадени в съответствие със най - новите научни открития засягащи здравето и чувствителността на животните: натурални свежи и абсолютно без никакви неразрешени оцветители . Подбраните свежи съставки се подготвят толкова внимателно, че техните жизнени съставки остават почти непроменени. Гарантираме,че надписът върху опаковката наистина описва съдържанието. В разнообразната и добре балансирана програма на хранене на Animonda продуктите са формулирани,за да отговарят на специфичните изисквания на животните: възраст,тегло, активност, както и специални изисквания или обстоятелства като алергии, непоносимости или метаболични проблеми. Освен това сме развили специални диети за домашни животни, страдащи от специфични проблеми.

Експерти в храната за домашни любимци: опит и качество всеки ден.

Процесът на производство е сертифициран съгласно стандарт за качество ISO 9001.Постоянно е под вътрешен и външен контрол и подлежи на внимателно научно наблюдение. В развитието на продуктите ветеринарите и експертите по хранене в Animonda си взаимодействат с водещи немски и европейски университети. Също така голям принос имат и развъдниците, и любителите на домашни животни, както и широкото ноухау в производството на хранителни продукти.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook