Меню

Aquael Turbo 1500 - вътрешен филтър за аквариуми до 250 - 350 литра

  • Модел: f89
  • Производител: Aquael
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 100,00лв.

    лв
  
  Купи сега  
на 12 вноски по 9.84 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи


Нов турбокомпресор ilters е отново в основата на новата линия вътрешни филтри Turbo.В сравнение с техните предшественици, те се характеризират с много по-висока ефективност по отношение на тяхната мощност. Това е в резултат на прилагането на модерни и енергоспестяващи мотори и високи качествени уплътнения, намаляване на загубата на ефективност до минимум. В допълнение, те напълно аерират водата - дори и в дълбините, които не са подходящи за други филтри.

УНИКАЛНО КАЧЕСТВО

Най-голямото предимство на нови TURBO филтри е тяхното уникално качество на филтрация. Всеки TURBO Филтър е оборудван с контейнер,пълен с керамичен пълнеж BIOCERAMAX 600 перфектен субстрат за нитрифициращите бактерии, за отстраняване на амоняк и нитрити от водата. Новост е възможността за свързване на контейнерите в серия - след закупуване на допълнителни модули, по този начин може лесно да се разшири обема на филтриращите модули . Всички TURBO филтри са оборудвани със система за безстепенно регулиране на ефективността водната струя под формата на ергономично копче, инсталирано на изхода на филтъра.

ЕФЕКТИВЕН И СТИЛЕН

Новите TURBO филтри са идеалното решение за филтрация и аерация както в малки, средни и големи резервоари. Тяхната експлоатация и поддръжка е много лесна и без усилие.

- изключително висока производителност

- особено ефективна аерация на водата

- тиха работа и спестяване на енергия

- ефективна механична филтрация

- биологична филтрация на два етапа

- удобен изход за допълнитела корекция

- идеален и за големи аквариуми

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook