Меню

Beaphar Care Super Premium - изключително добре усвояема и добре балансирана супер премиум храна, която е разработена съвместно със ветеринарни лекари 250 гр.

  • Модел: rf-110
  • Производител: Beaphar
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 7,90лв.

    лв
  
  Купи сега  


Care+ е изключително добре усвояема и добре балансирана супер премиум храна, която е разработена съвместно със ветеринарни лекари, диетолози и експерти по отглеждане на хамстери.

Специален производствен процес чрез високо налягане и температура, правят протеините лесни за усвояване.Всички вредни бактерии и вируси се елиминират от суровините при производствения процес, като така се осигурява чиста и здравословна храна.

Хамстерите имат естествена нужда както от растителен така и от животински протеин, които напълно се осигуряват от храната Care+ и така се осигурява оптимален растеж.Тази храна има ниско съдържание на мазнини и съдържа Омега 3 и Омега 6 амино киселини.

Също така са добавени Ехинацея и Спирулина. Специалната формула за предпазване на клетките чрез Витамин Е осигурява здравето на клетките на вашият хамстер.Хелатните минерали (които са покрити в протеинова обвивка) увеличават абсорбацията на храната и снабдяването на тялото с хранителните вещества.

Добавени са FOS и MOS като пребиотици, които предпазват червата.Добавеният екстракт от Юка намалява миризмата от екстрементите и урината във Вашият дом, така вашият хамстер винаги има свежа околна среда и не пречи на никого.

Разнообразието от различни съставки в Care+ осигурява вашият хамстер да бъде здрав, жизнен и с осигурено дълголетие. Хранейки Вашият хамстер с Care+ можете да бъдете сигурни, че сте му осигурили най-добрата храна.

Съвети за хранене:

Най-доброто време за хране-не е вечерта, когато хамстерите се съ-буждат.Това съвпада с техният естествен начин на живот.През първите няколко дни наблюдавайте как хамстера приема храната и я смесвайте по малко със старата ако е необходимо. Среден хамстер изяжда между 5 и 7 грама храна на ден.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook