Меню

Beaphar Duo Active Pasta - мултивитаминна паста 100 гр.

  • Модел: ct-61
  • Производител: Beaphar
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 12,50лв.

    лв
  
  Купи сега  


Добавка към храната на котки. Beaphar Дуо-Актив Паста за котки е паста с две функции в една туба. Комбинацията на мултивитаминна паста с кондиционираща паста предотвратява кожни проблеми,и имаща за резултат прекрасна козина, и гарантираща,че вашата котка ще бъде здрава и жизнена повече откогато и да е било.Мултивитаминна паста:

Витаминната паста в тази дуо паста съдържа всички витамини и минерали от които вашата котка има нужда за да се чувствува здрава и в превъзходно състояние.Таурина е добавен за добра функция на очите на вашата котка.Таурина не маже да бъде произведен от самата котка ,ето защо е необходимо да се набавя допълнително.Естествения източник на калций в тази паста е млякото.Това го прави много лесно усвоим за вашата котка.

Кондиционираща паста: Кондициониращата паста съдържа допълнително минерали и BIO-MOS (Манан Олиго Захариди).BIO-MOS е естествен компонент на клетките на маята ,който активно стимулира здравословна чревна флора на вашата котка.

Здравословната чревна флора в отговор на това осигурява:

-По-добро храносмилане

-Повишени съпротивителни сили

-Намаляване на негативното действие на вредните бактерии.Резултатът е без чревни проблеми,здрава и щастлива котка.

Инструкция за употреба:Давайте на вашата котка по 3 см от пастата на ден.Това може да става с храната или директно от тубата.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook