Меню

CLEAR FX PRO, 450ml

  • Модел: bp9
  • Наличност: Няма в наличност
  • BGN

    Цена: 51,00лв.

    лв
  
  Купи сега  


CLEAR FX PRO е най-прогресивната от всички "all-in-one" филтърни медии на пазара. Тази иновативен продукт може да се ползва както в соленоводни, така и в аквариуми със "сладка" вода. Лесният начин за употреба и перфектни резултати, дават възможност за използването му от всички акваристи - и начинаещи и напреднали. Патенованата комбинация включва в себе си "супер"активен въглен, хибридна антифосфатна смола и смола отстраняваща органиката.CLEAR FX PRO работи бързо за отстраняването на органиката, без да редуцира нивата на трейс елементите, оставяйки кристално чиста водата в аквариума в продължение на месеци.

Съставки:

GAC - гранулиран активен въглен.

CLEAR FX PRO съдържа базиран на въглища гранулиран активен въглен. Дълготрайността му се основава на  размера, обуславящ огромна работеща площ. С много ниско съдържание на пепел, гарантиращо не поява на болести, като "hole in the head" или "lateral line disease" във Вашия аквариум.

Хибридна фосфат премахваща смола.

CLEAR FX PRO съдържа хибридна фосфат премахваща смола, много по-ефективна от GFO базираните медии, премахвайки фосфатите два пъти по-бързо и не изпуска обратно фосфати при достигане на капацитета си. Сферичната форма на зърната не позволява слепване, образуване на буци и зпушване.

Смола премахваща органиката.

Смолата премахваща органиката, съдържаща се в CLEAR FX PRO привлича органиката в аквариума, ефективно контролирайки нивата на амоняк, нитрити и нитрати и в аквариума Ви. Макропорестият и дизайн не позволявава бързо запушване, както при други конкуренти продукти, премахващи органика. Смолата работи "ръка за ръка" с гранулирания активен въглен, за да имате кристален, стабилен и здрав аквариум.

Може да се използва с директно поставяне (както е в чорапа) в зона с добро течение в съмпа или в канистри и реактори.

Работи в продължение на:

4 месеца в соленоводни системи до 113л

6 месеца в сладководни системи до 226л

При високо натоварени системи може да се наложи по-честа смяна.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook