Меню

Clinivet Adult Light - за кучета с наднормено тегло или склонни към затлъстяване, подходящо за всички породи . 4кг

  • Модел: df-49
  • Производител: Clinivet
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 44,00лв.

    лв
  
  Купи сега  


Някои кучета имат проблеми с контрола на теглото и имат склонност да трупат килограми, особено с напредване на възрастта.

CLINIVET Adult Light по- нискокалорична, което означава, че може да се дава приблизително същото количество храна, с което кучето е свикнало. Така то получава по-малко калории, без това да предизвиква чувство на глад след хранене.

Кучета, които страдат от кожни оплаквания като сухота, сърбеж по кожата или горещи точки, понякога могат да се повлияят благоприятно от диетата без пшеница, говеждо месо, млечни продукти и соя. Ако кучето ви страда от кожен проблем, трябва да разглеждате списъка на съставките внимателно. Важно е също така да се отбележи, че алергените могат да бъдат скрити под термините "месо и животински производни" или "продукти с растителен произход". Нито един от продуктите на CLINIVET не съдържат тези съставки. Ако кучето ви страда от кожни проблеми, промяна на диетата с CLINIVET Adult Light може значително да се подобри състоянието на козината и кожата.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook