Меню

Colombo Cerpofor Bactyfec срещу бактериални инфекции като гниене, гниене по хрилете, зачервяване на устата, кожни язви и други заболявания причинена от бактериа 100 ml

  • Модел: ccerp
  • Производител: Colombo
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 34,90лв.

    лв
  
  Купи сега  


Colombo Cerpofor Bactyfec - Ефективен срещу бактериални инфекции като гниене, гниене по хрилете, зачервяване на устата, кожни язви и други заболявания причинена от бактериа.

Cerpofor Bactyfec е създаден от 100% натурални съставки с доказано антибактериално действие. 

Само за употреба в декоративни аквариуми. 

Прочетете листовката преди употреба!

Дозировка:

1 ml на 15 l вода

Доброто качество на водата е изключително важно за ефикасно лечение и бързо възстановяване на болните риби. Затова винаги тествайте нивата на качесво преди и след лечение с препарата и коригирайте нивата ако е необходимо.

Предупреждение:

До колкот е известно, този продукт е безвреден за безгръбначни като жаби, скариди, сладководни омари и охлюви. За съжаление не можем да гарантираме, за това употребата на Colombo Cerpofor Bactyfec при наличието на тези видове в аквариума е изцяло на ваш риск.

Свободно хванатата риба може да е много чувствителна към лекарства и често завършва зле. Използването на Cerpofor Bactyfec в такива случаи е изцяло на ваш риск!

Пазете далеч от деца. Съхранявайте в кутията на температура от 4 до 32°C. Не вдишвайте. Избягвайте контакт с кожата и очите. Ако бъде погълнато , незабавно се консултирайте с лекар и покажете опаковката и листоката на лекарстевото.

Комбиниране:
Поставянето на 2 или повече продукта/ лекарства по едно и също време е на ваш собствен риск! Не използвайте по едно и също време с други продукти. 
Информация:
Болест на дупките, рани по кожата, млечница в устата и гниене на перките се причиняват от бактерии, основно от Cytophaga columnaris (преди това наричано Flexibacter). Когато кожата е увредена от триене, рибни въшки или заболяване като бяло петно, това отваря пътя за бактериални инфекции.
Инфекцията обикновено се разпространява в кръг навън от увредената кожна област и се появяват кръгли лезии или язви. Кожата умира и рибата изглежда има бели петна по кожата. Това често се бърка с гъбички. Когато тази бяла тъкан падне, тя оставя червена дупка или кожна язва.
Млечница в устата - появява се около устата под формата на малки бели петна.
Перките могат да бъдат засегнати от гниене на перките и да придобият нарязан вид. Рибите стават апатични и ако хрилете или вътрешните органи също бъдат засегнати, смъртта ще последва бързо.
Тъй като Colombo Cerpofor Bactyfec е единственият ефективен срещу външната бактериална независимост, вътрешните бактериални инфекции не са или поне почти не се повлияват. Ако случаят е такъв, силно се препоръчва да се консултирате с ветеринарен лекар, за предпочитане специализиран по болести по рибите.

Производител:Colombo, Netherlands

Вносител: Акватика ЕООД

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook