Меню

Colombo Cerpofor Femsee – Ефективен срещу бели точки ( Ichtyophtirius multifills) и гъбички ( Saprolegnia). 100 ml

  • Модел: cf1
  • Производител: Colombo
  • 27,90лв.

    13,95лв.

  
  Купи сега  

Етикети: Colombo Cerpofor FemseeПродуктът е със срок на годност до края на месец Октомври 2023 ! 

Colombo Ceprofor Femsee – Ефективен срещу бели точки ( Ichtyophtirius multifills) и гъбички ( Saprolegnia). 

Само за употреба в декоративни аквариуми. 

Прочетете листовката преди употреба!

Доброто качество на водата е изключително важно за ефикасно лечение и бързо възстановяване на болните риби. Затова винаги тествайте нивата на качесво преди и след лечение с препарата и коригирайте нивата ако е необходимо.

Дозировка:

1 ml на 5 l вода. 

Предупреждение:

До колкот е известно, този продукт е безвреден за безгръбначни като жаби, скариди, сладководни омари и охлюви. За съжаление не можем да гарантираме, за това употребата на Colombo Cerpofor Bactyfec при наличието на тези видове в аквариума е изцяло на ваш риск.


Свободно хванатата риба може да е много чувствителна към лекарства и често завършва зле. Използването на Cerpofor Femsee в такива случаи е изцяло на ваш риск!

Пазете далеч от деца. Съхранявайте в кутията на температура от 4 до 32°C. Не вдишвайте. Избягвайте контакт с кожата и очите. Ако бъде погълнато , незабавно се консултирайте с лекар и покажете опаковката и листоката на лекарстевото. Това лекарство оставя трайни следи по дрехите, пода и други материали.

Комбиниране:
Поставянето на 2 или повече продукта/ лекарства по едно и също време е на ваш собствен риск! Не използвайте по едно и също време с други продукти. 

Информация:
Гъбичните инфекции (повечето причинени от сапролегния) се характеризират с появата на сиво-бели, подобни на памук образувания по кожата и хрилете. Гъбичките растат по повърхността на кожата, но могат да проникнат и да засегнат мускулите и вътрешните органи. Тези случаи често се оказват фатални.
Бялото петно се причинява от Ichtyophthirius multifiliis. Това заболяване обикновено възниква, когато естествената устойчивост на рибата е намалена или компрометирана. Примери за такива обстоятелства включват транспортиране, пренаселеност или добавяне на нова риба. Засегнатите риби показват бели петна по кожата си с размери от 0,1 до 1 mm. Тези петна могат да бъдат отделни или групирани. Рибите търкат кожата си в растения или камъни и понякога могат да се люлеят напред-назад във водата. След голяма загуба на повърхността на кожата ( на дишащата кожа) или когато хрилете са засегнати, се появява задух и в крайна сметка рибата ще умре.

Производител:Colombo, Netherlands

Вносител: Акватика ЕООД

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook