Меню

Eukanuba Daily Care Sensitive Joints - за кучета със ставни и костни проблеми, подходяща за всички породи на възраст над 12 месеца 2.5 кг.

  • Модел: df-609
  • Производител: Eukanuba
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 27,00лв.

    лв
  
  Купи сега  


Ако имате проблем със ставите и промяна в диетата може да ви помогне да се справите с проблема бихте ли се върнали към предишната диета? По-скоро не.

Daily Care Sensitive Joints следва същият принцип. Това е пълноценна и балансирана ежедневна храна за кучета предразположени към схващане на ставите. Тя съдържа естетсвени рибни масла за поддържане на здрави стави, натурални хрущялни съставки за поддържане на гъвкави стави, основни витамини и минерали допринасящи за поддържанетона кучето активно, ниски нива на калории за оптимално тегло.

Хранейки с тази специално създадена храна ще осигурите на кучето си всички грижи, от които то се нуждае, особено за породи, предразположени към ставни проблеми. Хранете така, че кучто ви да е съгласно.

Daily Care Sensitive Joints е пълноценна и балансирана ежедневна храна за кучета предразположени към ставни проблеми. Тя включва:

НИСКИ НИВА НА МАЗНИНИ.

НАТУРАЛНО РИБНО МАСЛО.

НАТУРАЛНИ ХРУЩЯЛНИ ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА.

НЯМА ДОБАВЕНИ ИЗКУСТВЕНИ АРОМАТИЗАТОРИ.

НЯМА ДОБАВЕНИ КОНСЕРВАНТИ.

НЯМА ДОБАВЕНИ ИЗКУСТВЕНИ ОЦВЕТИТЕЛИ.

НЯМА ДОБАВЕН ПЪЛНЕЖ.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook