Меню

Ferplast Amigo Easy Cord - автоматичен повод , за кучета - въже

  • Модел: Ferplast Amigo
  • Производител: Ferplast

Опции

  
  Купи сега  

Етикети: Ferplast Amigo Easy CordAmigo е  прибиращ се повод за кучета от Ferplast, която винаги е на мода! С обикновен жест всъщност можете да замените корицата, за да имате винаги безупречен и модерен вид. Различен дизайн за всеки повод, за разходка в града или пътуване извън града, при специални случаи, когато искате да бъдете забелязани: Amigo ще може да задоволи всяка ваша нужда!

Проектиран изцяло в Италия, автоматичният повод Amigo е лесен за използване, надежден и прецизен, оборудван е с един контролен бутон с три различни функции: свободно плъзгане, временен блок, постоянен блок на желаната дължина. Вътрешният механизъм е проектиран така, че да е здрав и да гарантира дълъг живот. Ергономичната дръжка с мек бутон за докосване (изключен в модела Mini)  ви позволява лесно да поддържате контрола на приятеля си, осигурявайки сигурно и в същото време удобно захващане за вашата ръка.

Всички каишки Amigo са изградени с много внимание, като се използват качествени материали, за да се гарантира безопасността на вашия приятел. Моделите Amigo с въже се предлагат в следните размери:

Мини, с 3 метра въже за кучета до максимум 12 кг

Малък, с 5 метра жъве за кучета до максимум 15 кг

Среден, с 5 метра въже за кучета до максимум 25 кг

Голям, с 5 метра въже за кучета до максимум 50 кг


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook