Меню

Ferplast Amigo Easy Tape - автоматичен повод, за кучета - лента

  • Модел: Ferplast Amigo Easy Tape
  • Производител: Ferplast

Опции

  
  Купи сега  

Етикети: Ferplast Amigo Easy TapeAmigo е  прибиращ се повод за кучета от Ferplast, който винаги е на мода! С обикновен жест, всъщност можете да замените капака, за да имате винаги безупречен и модерен вид, комбинирайки поводът с други аксесоари за вашето куче. Различен автоматичен повод за всеки повод, за разходка в града или пътуване извън града, при специални случаи, когато искате да бъдете забелязани: Amigo ще може да задоволи всяка ваша нужда!

Проектиран изцяло в Италия, каишката Amigo е лесна за използване, надеждна и прецизна, оборудвана е с един контролен бутон с три различни функции: свободно плъзгане, временен блок, постоянен блок на желаната дължина. Вътрешният механизъм е проектиран да бъде дълготраен, докато специален патент прави плъзгането на лентата изключително течно и безшумно. Ергономичната дръжка с мек бутон за докосване (изключен в модела Mini) ви позволява лесно да поддържате контрола на приятеля си, осигурявайки сигурно и в същото време удобно захващане за вашата ръка.

Всички каишки Amigo са изградени с много внимание, като се използват качествени материали. Моделите Amigo с лента се предлагат в 4 размера:

Мини, с 3-метров прашка за кучета до максимум 12 кг

Малка, с 5 м лента за кучета до максимум 15 кг

Среден, с 5 м лента за кучета до максимум 25 кг

Голяма, с 5 м лента за кучета до максимум 50 кг

Освен това,ако предпочитате може да намерите и версията с въже. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook