Меню

Ferplast Cayman 80 Scenic Black – оборудван aквариум заоблен 81,5 / 46 / 52,5 cm 150 литра (черен)

  • Модел: 859
  • Производител: Ferplast
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 920,00лв.

    лв
  
  Купи сега  
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 90.56 лв. на месецАтрактивен дизайн в съчетание с модерен интериорен акцент, леко увеличителното предно стъкло придава още по-внушителен ефект и поднася всеки детайл с кристална яснота.

Комплектът аквариуми включват: Aквариум 150 литра с дебелина на стъклото 6 мм, капак с вградена лампа Phillips 2 х 18 W T8, интегриран вътрешен филтър за аквариуми Bluwave 05 за кристално чиста вода, снабден с филтриращи материали за механична, биологична и химическа филтрация на водата. Нагревателят за аквариуми BluClima 100W се грижи за температурата на водата с индикатор показващ кога водата се затопля.

Масивна рамка допълва перфектно дизайна на аквариума и позволява да поставяте филтъра в разнообразни позиции. Аквариумът разполага с удобен люк за хранене на рибките и таймер за програмиране на осветлението. За повишаване на сигурността са предвидени бутони за отключване на капака. Бутон, прекъсващ захранването на помпата и нагревателя - позволява да изключите помпата и нагревателя от електрическата мрежа, докато почиствате и поддържате аквариума. Един контакт за включване на цялата апаратура. Тегло на аквариума в пълно състояние: 200 кг. Размери: 81.5/36/52.5 см. Две години гаранция.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook