Меню

Ferplast Dubai Led 120 - аквариум с пълно оборудване 240л, 121 / 41 / 56 cm ( ,черен, Бял )

  • Модел: 844
  • Производител: Ferplast
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 1 067,00лв.

    лв
  
  Купи сега  
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 105.03 лв. на месецЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА ШКАФА !

Стъклените аквариуми Dubai 120 пасват идеално на всеки интериор благодарение на стилния си дизайн. Гамата предлага стъклени аквариуми с различни размери и капацитет, които отговорят на всички нужди от вътрешно оборудване или пространство. От днес, в LED версия Dubai 120 предлага отлично качество при ниска консумация на енергия. Аквариумите могат да бъдат намерени в три различни размера и два цвята: традиционно черно или модерно бяло. Аквариумът Dubai 120 Led се отличава с чист и линеен дизайн, има капацитет от 240 литра! Дебелината на стъклото - 8 мм - е гаранция за голяма стабилност и здравина. Безопасен и надежден, Dubai 120 Led е проектиран и построен в съответствие с международния стандарт EN60598-2-11. Всички LED аквариуми Dubai 120 разполагат с вътрешен филтър Bluwave 07 (с тристепенна система за филтриране), в комплект с материал за покриване, помпа и нагревател. Оптимално осветление и по-нисък разход на енергия: до 50% по-малко в сравнение с консумацията на луминесцентна лампа, благодарение на системата за осветление LED, която осигурява отлично цветопредаване с ярки цветове. Освен това, таймерът за програмиране на осветлението ви позволява лесно да регулирате продължителността на осветлението според вашите нужди и избрания режим; може да се използва и ръчно, като обикновен превключвател. Dubai 120 Led има специална патентована таванна лампа, която се плъзга назад и напред, за да улесни достъпа до дъното на аквариума, ако е необходимо, за по-задълбочено почистване. Можете дори да премахнете тавана, което се оакзва полезно при различните операции по поддръжка. Аквариумът е оборудван и със специални плъзгащи се врати за монтиране на автоматична хранилка за риби Bluskimmer. Предлага се в комплект с две LED ленти с трансформатор. Предлагащата се като допълнение стойка Dubai 120 идва в различни цветови покрития. Мебелите са оборудвани с регулируеми крака и са специално проектирани да издържат на теглото на аквариума пълен с вода.

Обем: 240 литра (дебелина на стъклото 8мм.)

Капак с LED осветителна система, която осигурява високо цветопредаване и висока икономия на енергия, Led Bar 90 Toplife 15W - 6300K (1бр.) и Led Bar 90 Freshlife 9W - 9000K (1бр.)

Вътрешен филтър за аквариуми Ferplast Bluwave 07 за кристално чиста вода, снабден с филтриращи материали за механична, биологична и химическа филтрация на водата

Нагревателят за аквариуми Ferplast BluClima 200W се грижи за температурата на водата с индикатор показващ кога водата се затопля (за него е предвидено отделение във филтърната кутия)

Надеждна и безшумна помпа за аквариуми Ferplast Blupower 900 l/h с ниска консумация на енергия (предвидено специално отделение вътре във филтърната кутия)

Секционен капак за ежедневна поддръжка

Механичен 24 часов таймер

Отвори за инсталиране на външен филтър

Отвор на капака за добавяне на аксесоари (автоматична хранилка, скимер)

Тегло на аквариума в пълно състояние: 290кг.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook