Меню

Hagen Fluval G6 Advanced Filtration System, 600 L - електронен външен филтър за аквариуми до 600 литра

  • Модел: f3
  • Производител: Hagen
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 828,00лв.

    лв
  
  Купи сега  
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 81.50 лв. на месецВъвеждане на нов стандарт за аквариумните филтри, Ню Fluval ® G6 филтрираща система е бъдещето на акваристиката.

Перфектното сближаване на красотата и интелект предлага уникална комбинация от естетика, възможност за мониторинг и експлоатационни възможности.

Това не е обикновен вид филтър, G6 е изключително атрактивно, високотехнологично чудо, което се отличава със стилен кубичен дизайн, лъскава черна повърхност, хром и алуминий и осветен дисплей за мониторинг.

Лесен за обслужване с осветен дисплей и уникален микропроцесор, който събира критични данни за вашия аквариум.

3-степенен процес на филтрация, който включва:

- Механична филтрация - с нагънат филтър,като задържа значително повече частици отколкото традиционните пяна филтър модели

- Химическа защита

- Биологична филтрация

Производителността на системата разполага със следене на 63 отделни параметри,включително температура на водата, воден поток, проводимост, и соленост. Тя автоматично ви предупреждава, когато някой от зададените параметри се отклонява от оптимални граници. За пример, на екрана ще мига датчик, ако температурата на водата е твърде висока или твърде ниска.

Hydrotech ™ помни различните параметри, така че можете да правите справки за минали събития. Друг много привлекателна черта е поддържането Scheduler, който може да бъде програмиран да ви напомня важни задачи, като например промяна на филтърни пълнежи. Всички показания, исторически данни и напомняния, са генерирани от системата за наблюдение и се показват в удобен за потребителя формат.

Изключително лесен за подръжка и обслужване.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook