Меню

JBL CleroPond – за избистряне на водата, елиминира помътняване на водата от всякакъв вид 500мл

  • Модел: cp5
  • Производител: JBL
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 26,90лв.

    лв
  
  Купи сега  


JBL CleroPond – за избистряне на водата.

JBL CleroPond воден пречиствател за премахване на замъглеността наводата

За вода, подходяща за риба и растения: вода пречиствател за премахване на всички видове замъгленост на водата

Лесен за използване: изчислете необходимостта, смесете с езерната вода в лейка, равномерно разпределение върху езерото

Незабавен ефект: флокулация на мътните вещества (изсмукване през филтър или вакуум в езера)

Безвреден за риба, ефект разпознаваем по образуването на бял облак

Естествен баланс в градинското езеро

Растения, остатъци от фуражи, метаболитни продукти и листа влошават качеството на водата в езерото. Доброто качество на водата е необходимо за насърчаване здравето на рибите и растенията. Всеки сезон изисква определени мерки и поддръжка за градинското езеро. С воден тест може да се разпознае дефицитът във водата в езерото и да се предприемат съответните мерки.

Елиминиране на облачността

JBL CleroPond комбинира мътността в едно цяло (флокулира), потъва до дъното или директно се улавя от филтъра. Ефектът може да бъде разпознат по образуване на белезникав облак, който изчезва след няколко часа. Мътните вещества, които са потънали на дъното, могат да бъдат отстранени с езерни вакуум или филтър за езерце.

Използвайте CleroPond лесно за

изчисляване на нуждите. Смесете необходимото количество в лейка с езерната вода и разпределете равномерно върху езерото. Не е подходящ за използване в басейни. Не филтрирайте над активен въглен и изключвайте UV-C устройства по време на употреба.

Дозировка

40 мл до приблизително 700 - 800 л вода в езерце.

 Ако КН е под 4, а нивото на рН е над 8,6, използвайте JBL StabiloPond KH предишната вечер. JBL CleroPond може да бъде използван на следващата сутрин. Никога не използвайте през деня или вечерта! Разбъркайте нужното количество в съд с вода от езерото и веднага излейте равномерно в езерото.

Съвет: за упорито зелено помътняване (цъфтеж на водата от плуващи водорасли) и бактериално помътняване, ви препоръчваме да използвате JBL AquaCristal UV-C.

Не използвайте в плувни басейни!

Всеки агент на водорасли JBL има специално предназначение. Следователно не е необходимо да се използват няколко продукта AlgoPond едновременно. За зелена вода използвайте AlgoPond Green. За нишковидните водорасли и всички други видове водорасли използвайте AlgoPond forte. Ако искате да смените продукта, има интервал от 14 дни, смяна на водата от мин. 50% и е необходимо филтриране над активен въглен. Продуктите StabiloPond и PhosEx могат, разбира се, да се използват в съответствие с принципа 1-2-3 без водорасли заедно с агент на водорасли AlgoPond.

 Използвайте биоциди безопасно.

Винаги прочетете етикета и информацията за продукта преди употреба!

Продуктът с разфасовка 2,5 литра е с предварителна заявка.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook