Меню

JBL Ektol Cristal - срещу паразитни и гъбични инфекции 80 грама

  • Модел: JBL Ektol Cristal
  • Производител: JBL
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 14,60лв.

    лв
  
  Купи сега  

Етикети: JBL Ektol CristalСрещу паразитни и гъбични инфекции 80 гр ·

За лечение на стрес и за регенериране на лигавиците

За подпомагане на регенерацията на лигавицата

Засилва ефекта на лекарствата. Особено при живи риби, стабилността на рибата се поддържа чрез регулиране на съдържанието на сол

Здрава риба - здрав аквариум

Не само хората изпитват дискомфорт, но и рибите.

Стресът при рибата се причинява от несъвместимите видове да бъдат събрани в един резервоар, пренаселението, неподходящата диета, грешната температура, карантините, които не се поддържат при добавяне на животните в резервоара, или замърсяването на водата (повишени нива на нитрати) поради недостатъчно или нарушено филтриране (дебитът е твърде силен / слаб). Факторите на стреса могат да бъдат установени от такива симптоми като апатия, скриване, загуба на цвят, отказ от приемане на храна или ускорено дишане, въпреки достатъчното съдържание на кислород.

Подобряване на дишането

Кислородът, отделен от JBL Ektol cristal, облекчава дишането и намалява навлизането на вредни йони, като нитрит, през хрилете в организма. JBL Ektol cristal подпомага медицинското лечение на паразити като едноклетъчни животни (реснички, бактерии) в лигавицата на рибата.

Ускорено възстановяване

JBL Ektol cristal стимулира рибата да ускори регенерацията на лигавицата. JBL Ektol cristal повишава стабилността на рибата чрез регулиране на съдържанието на сол и е особено ефективен за животни, носещи животни, които произлизат от солени води или са свикнали с по-твърда вода в плен.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook