Меню

JBL Ektol bac Plus 250 - ефективен срещу всички видове Aeromonas, Pseudomonas, Columnaris, Flexibacter бактерии и др. 200 мл.

  • Модел: JBL Ektol bac Plus 250
  • Производител: JBL
  • Наличност: Няма в наличност
  • BGN

    Цена: 25,40лв.

    лв
  
  Купи сега  

Етикети: JBL Ektol bac Plus 250 -За Aeromonas, Pseudomonas, Columnaris (Flexibacter) и други бактерии

За бактериални инфекции в сладководни аквариуми

Помага за борба с кръвни петна, подобни на издути язви, стърчащи хрилни капаци, белезникавожълти хриле и ускорено дишане

Около 90% от всички рибни заболявания могат да бъдат намалени до отслабване на имунната система на рибата. Това означава, че прилагането на лекарства може да се бори с патогена, но като цяло не елиминира причината. Следователно е много важно да се определи причината.

Веднага след като първите признаци на заболяване станат забележими, се налагат НЕЗАБАВНИ действия. В повечето случаи хората чакат твърде дълго.

Вътрешните и външните бактериални инфекции могат да придобият голямо разнообразие от прояви, които бързо и надеждно могат да се преборят с JBL Ektol bac Plus 250 или, в градинското езерце, с JBL Ektol bac Pond Plus. Белезникавите покрития често се появяват върху кожата на рибата. Въпреки това могат да се открият кръвоспиращи петна или да се появят напълно различни симптоми. Ясна диагноза е практически възможна само с микроскоп.

Често приемаме, че става въпрос за паразитна инфекция, изберете подходящо лекарство, като JBL Punktol Plus 125 и ако не се подобри, използваме JBL Ektol bac Plus 250 за борба с бактериалните инфекции.

Ако има микроскоп, разграничаването на бактериални и паразитни болести е сравнително просто: Повечето паразити вече са ясно разпознаваеми като движещи се обекти със 100 - (!) Сгъване. За разлика от тях, бактериите са толкова малки, че дори не могат да бъдат разпознати ясно с 500-кратно увеличение. Казано по-просто: Ако видите обекти, които са ясно видими и се движат наоколо, те най-вероятно са паразити. И обратно, ако не откриете нищо, вероятно се справяте с бактериална инфекция.

Съдържание на опаковката: 1 опаковка Ektol bac плюс 250, 200 ml. Подходящ за аквариуми от макс. 500 л. За многократна употреба за максимум 250 l. За употреба: 10 ml или 5 ml / 100 l аквариумна вода. Продължителност на лечението: прибл. 6 дни, всеки ден = 6 дози

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook