Меню

JBL Fungol Plus 250 - срещу гъбични инфекции и плесен на хайвера 200 мл.

  • Модел: JBL Fungol Plus 250
  • Производител: JBL
  • Наличност: Няма в наличност
  • BGN

    Цена: 27,00лв.

    лв
  
  Купи сега  

Етикети: JBL Fungol Plus 250за гъбична инфекция в аквариумни риби

Лекува гъбична инфекция: белезникави, памучни топчета по тялото и перките

Лекува гъбична зараза в сладководни аквариумни риби

Видимата гъбична инфекция често е вторична инфекция, която често е резултат от нараняване на кожата. Но често основните причини са бактериални инфекции, които унищожават лигавицата и горните кожни слоеве на рибата

Онлайн болница JBL: дава достъп до идентификация на рибните заболявания

Съдържание: 1 пакет Fungol Plus 250. Дозировка: компонент 1: 1-ви ден 10 ml / 80 l вода. Прибавете още една пълна доза всяка на 3-тия и петия ден, ако е необходимо. Компонент 2: 7-ми ден 10 ml / 80 l.

Около 90% от всички рибни заболявания могат да бъдат намалени до отслабване на имунната система на рибата. Това означава, че прилагането на лекарства може да се бори с патогена, но като цяло не елиминира причината. Следователно е много важно да се определи причината.

Веднага след като първите признаци на заболяване станат забележими, се налагат НЕЗАБАВНИ действия. В повечето случаи хората чакат твърде дълго. Растежът на гъбичките и гъбичните инфекции са лесно разпознаваеми на рибите с техните образувания, подобни на памучна вата. Чрез добавяне на JBL Fungol Plus 250 гъбични инфекции могат бързо и надеждно да се преборят. Много е важно да започнете лечението бързо, тъй като гъбата отлага отровни метаболитни продукти в рибния метаболизъм. Това отравяне е основният проблем. Рибата може лесно да регенерира разрушената рибена кожа и околните тъкани по време на лечебния процес. Видимият гъбичен растеж много често е вторична инфекция, която например се основава на нараняване на кожата. Но също толкова често бактериалните инфекции, които унищожават лигавицата и горните кожни слоеве на рибата, се оказват основната причина.

В такива случаи се препоръчва комбинирано лечение: първо JBL Fungol Plus 250 (компонент 1) срещу растежа на гъбичките и след това последващо лечение на бактериалната инфекция с JBL Fungol Plus 250 (компонент 2).

Гъбична инфекция на хайвера:

Чрез добавяне на JBL Fungol Plus 250 (компонент 2) може да се предотврати гъбична инфекция от хайвера. Разбира се, това е безполезно, ако яйцата не са били оплодени. Често се случва две женски да хвърлят хайвера си (напр. С ангелска риба и риба дискус). Освен това стойностите на водата трябва да се проверяват до съединения, засегнати от гъбички, до каква степен рибните яйца могат да се развият изобщо с наличната твърдост, електрическа проводимост и pH стойност. Също така трябва да се грижите за хигиената на водата.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook