Меню

JBL StabiloPond KH - стабилизатор за рН - 250 гр.

  • Модел: JBL StabiloPond KH
  • Производител: JBL
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 31,00лв.

    лв
  
  Купи сега  


JBL StabiloPond KH - стабилизатор за рН - балансира стойностите на рН в оптималните граници от7,5-8,5, като увеличава КН, абсорбира тежките метали 250 гр.

JBL StabiloPond KH е балансирана смес от минерали, които също се срещат естествено в водоемите. Той стабилизира карбонатната твърдост и попълва езерната вода с изчерпани минерали, като калций и магнезий, в необходимите количества. JBL StabiloPond KH увеличава общата твърдост и карбонатната твърдост в съотношение 1: 2 и стабилизира нивото на рН в оптималния диапазон между 7,5 и 8,5. Освен това тежките метали се абсорбират и правят безобидни.

JBL StabiloPond KH -pH и KH стабилизатор за градински водоеми

+ Стабилизира нивото на рН (съдържание на киселина) до оптимални 7,5 - 8,5 чрез увеличаване на карбонатната твърдост (KH).

+ Осигурява безопасна и успешна профилактика на водорасли.

+ Предотвратява загубите на риба от цъфтежа на водораслите.

+ Абсорбира тежки метали и насърчава разграждането на токсичния амоняк.

Дозировка JBL StabiloPond KH:

100 г на 1000 л. Езерна вода с редовна употреба на JBL StabiloPond Basis. 200 g на 1000 l за еднократна употреба или за карбонатна твърдост под 2. 100 g JBL StabiloPond KH увеличава общата твърдост на 1000 l вода в градинското езеро с 1.07 ° GH, а твърдостта на карбонатите - с 2.14 ° KH. Разпределете праха равномерно по повърхността на водата. Няма риск от предозиране, но трябва да се избягва даването на твърде малко. Водата в езера може леко да се обезцвети за няколко часа, което е индикация за ефективността на продукта.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook