Меню

Juwel Primo Led 60 - аквариум с пълно оборудване 57 литра

  • Модел: 833
  • Производител: Juwel
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 254,00лв.

    лв

Опции

  
  Купи сега  
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 25.00 лв. на месец

Етикети: Juwel Primo Led 60 - аквариум с пълно оборудване 57 литраЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА ШКАФА !

Система за входно ниво

Влизане в аквариуми на най-високо техническо ниво. Модерно LED осветление и ефективно филтриране на Primo концепцията перфектно.

Основата на безопасната рамка осигурява особено безопасно позициониране и ви позволява лесно да настроите аквариума си, без да се нуждаете от специални опори.

Умелата изработка, висококачествените материали и перфектно координираната технология гарантират максимално качество и безопасност. Това гарантира дълголетието на светодиода Primo 60.

Novolux LED  Максимално осветление

Капакът на светодиода Primo 60 е оборудван с LEDL светлината NovoLux 60 и е особено енергоефективен с 8 вата. За да увеличите удовлетвореността на вашите индивидуални изисквания, може да поставите до три NovoLux LED осветление в капака чрез надстройка.

Специалният дизайн на покритието Promo означава, че всеки конденз се провежда обратно в аквариума, когато е затворен. Интегриран плосък може да се използва за захранване на рибата и е съвместим с автоматичната хранилка JUWEL.

За ваша безопасност капакът за осветителни тела PRIMO е тестван от TÜV GS.

Доказано милион пъти повече: Bioflow One / Система за филтриране

Primo 60 LED е оборудван с високоефективен филтър Bioflow One. Този вътрешен филтър комбинира ефективността и безопасността и оформя центъра на светодиода Primo 60. Работи на принципа "Водата трябва да остане в аквариума!" и затова представлява най-безопасният начин за филтриране на аквариум. Bioflow One е оборудван с високоефективна филтърна среда и бърза, мощна и ефективна циркулационна помпа Eccoflow 300 със само 4,4 W.

AquaHeat 50 W / Автоматичен нагревател

Регулируемият нагревател JUWEL AquaHeat 50 Watt осигурява правилната температура в светодиода Primo 60. Нагревателят остава невидим в аквариума, тъй като е интегриран в корпуса на филтъра. Регулируемият нагревател също е TÜV / GS сертифициран.


Размери 61 x 31 x 37 cm

Килограми 12,5 kg

Литра  57 Litres

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook