Меню

Juwel Trigon LED 190 - аквариум с пълно оборудване 190 литра, 98.5 / 70 / 60 см

  • Модел: 827
  • Производител: Juwel
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 1 060,00лв.

    лв

Опции

  
  Купи сега  
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 104.34 лв. на месецЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА ШКАФА !

Илюзия за дълбочина в най-впечатляващата форма - LED TRIGON 190 се слива хармонично и безпроблемно във всеки ъгъл на всяка стая, създавайки оазис на спокойствие за цялото семейство.Основата за безопасност осигурява особено безопасно позициониране и ви позволява лесно да настроите аквариума си, без да е необходимо специални опори.Богатството на изработката от Германия, висококачествените материали и перфектно настроената технология гарантират най-доброто качество и безопасност, което означава дълъг живот на вашия TRIGON 190 LED.

Блестящата яркост и отличен растеж на растенията са това, което получавате с най-съвременната технология за осветление Multilux LED от JUWEL. Сменяемите 14-ватови DAY и NATURE LED тръби създават оптимален светлинен спектър, като същевременно спестяват до 50% енергия в сравнение с T5 едновременно.Светодиодната осветителна система MultiLux за светодиода TRIGON 190 означава, че можете да работите в своя аквариум в комфорт, дори когато осветлението е включено. Ултразвуковият уплътнен светлинен модул е 100% водоустойчив и отговаря на строгите европейски стандарти за безопасност.

За оптимално филтриране, светодиодът TRIGON 190 е снабден с високоефективен Bioflow M. Този вътрешен филтър комбинира ефективността с безопасността и формира централния елемент на всеки аквариум JUWEL. Тя работи на принципа, че "Водата трябва да остане в аквариума!" и е най-безопасният начин за филтриране на аквариум. Bioflow M е снабден с пет висококачествени филтърни среди и тиха, но мощна циркулационна помпа Eccoflow 600.

Регулируемият нагревател JUWEL с мощност 200 вата, който е идеално вграден в циркулацията на водата във филтърната система Bioflow M, осигурява правилната температура в светодиода TRIGON 190.Тъй като използва висококачествени сребърни контакти и удароустойчиво боросиликатно стъкло, регулируемите нагреватели JUWEL отговарят на най-високите стандарти както за функционалност, така и за безопасност и, както може да се очаква, са сертифицирани от TÜV / GS.

Размери: 98,5 x 70 x 60 cm

Тегло: 41,5 кг

Литри :190 литра

Гаранция: 2 години

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook