Меню

Juwel Led Vision 260 - аквариум с пълно оборудване 260 литра, 121 / 46 / 64 см.

  • Модел: 823
  • Производител: Juwel
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 1 160,00лв.

    лв

Опции

  
  Купи сега  
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 114.18 лв. на месецБлестящата яркост и отличен растеж на растенията са това, което получавате с най-съвременната технология за осветление Multilux LED от JUWEL. Сменяемите 29-ватови DAY и NATURE LED лампи създават оптимален светлинен спектър, като в същото време спестяват до 50% енергия в сравнение с T5.

Светодиодната осветителна система MultiLux за LED VISION 260 означава, че можете да работите с аквариума си в комфорт, дори когато осветлението е включено. 

Ултразвуковият уплътнен светлинен модул е ​​100% водоустойчив и отговаря на строгите европейски стандарти за безопасност.

За оптимално филтриране, VISION 260 LED е снабден с високопроизводителен Bioflow L. Този вътрешен филтър комбинира ефективността с безопасността и формира централния елемент на всеки аквариум JUWEL. Тя работи на принципа, че "Водата трябва да остане в аквариума!" и е най-безопасният начин за филтриране на аквариум. Bioflow L е снабден с пет висококачествени филтърни среди и тиха, но мощна циркулационна помпа Eccoflow 1000.

Регулируемият нагревател JUWEL с мощност 300 вата, който е идеално вграден в циркулацията на водата във филтърната система Bioflow M, осигурява правилната температура във VISION 260 LED. Тъй като използва висококачествени сребърни контакти и удароустойчиво боросиликатно стъкло, регулируемите нагреватели JUWEL отговарят на най-високите стандарти както за функционалност, така и за безопасност и, както бихте очаквали, са сертифицирани от TÜV / GS.


размери: 121 x 46 x 64 cm

тегло: 55 kg

литри:  260 литра


Гранация: 2 години

Цената е без шкафа!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook