Меню

Juwel LED Vision 450 - аквариум с пълно оборудване 450 литра 151 / 61 / 64 см.

  • Модел: 825
  • Производител: Juwel
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 2 270,00лв.

    лв

Опции

  
  Купи сега  
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 223.44 лв. на месецБлестящата яркост и отличен растеж на растенията са това, което получавате с най-съвременната технология за осветление Multilux LED от JUWEL. Сменяемите 31-ватови DAY и NATURE LED лампи създават оптимален светлинен спектър, като в същото време спестяват до 50% енергия в сравнение с T5.

Светодиодната осветителна система MultiLux за LED VISION 450 означава, че можете да работите с аквариума си в комфорт, дори когато осветлението е включено. 

Ултразвуковият уплътнен светлинен модул е ​​100% водоустойчив и отговаря на строгите европейски стандарти за безопасност.

За оптимално филтриране, VISION 450 LED е снабден с високопроизводителен Bioflow XL. Този вътрешен филтър комбинира ефективността с безопасността и формира централния елемент на всеки аквариум JUWEL. Тя работи на принципа, че "Водата трябва да остане в аквариума!" и е най-безопасният начин за филтриране на аквариум. Bioflow XL е снабден с пет висококачествени филтърни среди и тиха, но мощна циркулационна помпа Eccoflow 1000.

Регулируемият нагревател JUWEL с мощност 300 вата, който е идеално вграден в циркулацията на водата във филтърната система Bioflow M, осигурява правилната температура във VISION 450 LED. Тъй като използва висококачествени сребърни контакти и удароустойчиво боросиликатно стъкло, регулируемите нагреватели JUWEL отговарят на най-високите стандарти както за функционалност, така и за безопасност и, както бихте очаквали, са сертифицирани от TÜV / GS.


размери: 151 x 61 x 64 cm

тегло: 89 kg

литри:  450 литра


Гранация: 2 години

Цената е без шкафа!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook