Меню

Juwel Led Vision 180 - аквариум с пълно оборудване 180 литра, 92 / 41 / 55 см. 8

  • Модел: 821
  • Производител: Juwel
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 880,00лв.

    лв

Опции

  
  Купи сега  
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 86.62 лв. на месец



Блестящата яркост и отличен растеж на растенията са това, което получавате с най-съвременната технология за осветление Multilux LED от JUWEL. Сменяемите 19-ватови DAY и NATURE LED лампи създават оптимален светлинен спектър, като в същото време спестяват до 50% енергия в сравнение с T5.
Светодиодната осветителна система MultiLux за LED VISION 180 означава, че можете да работите с аквариума си в комфорт, дори когато осветлението е включено. 
Ултразвуковият уплътнен светлинен модул е ​​100% водоустойчив и отговаря на строгите европейски стандарти за безопасност.
За оптимално филтриране, VISION 180 LED е снабден с високопроизводителен Bioflow M. Този вътрешен филтър комбинира ефективността с безопасността и формира централния елемент на всеки аквариум JUWEL. Тя работи на принципа, че "Водата трябва да остане в аквариума!" и е най-безопасният начин за филтриране на аквариум. Bioflow M е снабден с пет висококачествени филтърни среди и тиха, но мощна циркулационна помпа Eccoflow 600.
Регулируемият нагревател JUWEL с мощност 200 вата, който е идеално вграден в циркулацията на водата във филтърната система Bioflow M, осигурява правилната температура във VISION 180 LED. Тъй като използва висококачествени сребърни контакти и удароустойчиво боросиликатно стъкло, регулируемите нагреватели JUWEL отговарят на най-високите стандарти както за функционалност, така и за безопасност и, както бихте очаквали, са сертифицирани от TÜV / GS.

размери: 92 x 41 x 55 cm
тегло: 32,5 kg
литри:  180 литра

Гранация: 2 години
Цената е без шкафа!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook