Меню

NP All In One BioPellets, 500 ml

  • Модел: bp7
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 59,00лв.

    лв
  
  Купи сега  


Биопелети  за ефективно премахване на  нитрати (до 5х) и фосфати (10x-20x) от водата в морския аквариум.  Отпада необходимоста от използване на различни медии (фосфат ремувъри) за отстраняване на фосфатите.

Положителните ефекти от NP-намаляване чрез All-In-One-BioPellets върху качеството на водата, се основават на принципа на т.нар. имобилизация (обездвижване). Най-грубо казано отпадъчните продукти от водата, главно нитрати и фосфати, се превръщат в бактерии. Това поддържа чиста аквариумната вода. Новата формула All-In-One Biopellets се състои от високо-качествени и чисти съединения, което гарантира безпроблемното им използване в морските аквариуми, населени с чувствителни животни, като корали, безгръбначни, риби и др ...

Пелетите позволяват растеж на аеробни бактерии, които ще консумират нитратите и фосфатите едновременно. Бактериите ще използват въглерода от All-In-OneBiopellets, като азота и фосфор са взети от водата под формата на нитрат и (орто) фосфат. Именно това преобразуване на органичните биопелети (заедно с неорганичен азот и фосфор) в микробна биомаса се нарича имобилизация.

За разлика от обикновените биопелети  All-In-One Biopellets работят най-добре с много висок дебит на водата. Например, 700 литров аквариум с кипящ филтър, който съдържа два литра на All-In-One Biopellets изисква минимален поток от 2000-3000 л / ч. При този конкретен аквариум съдържащ около 50 риби, след 10 месеца на тестване-  нитратите и фосфатите са неоткриваеми със стандартни тестови комплекти.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook