Меню

Pearl Crystal силиконова тоалетна за котки - Праскова 3,8 литра

  • Модел: Pearl Crystal 1
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 8,20лв.

    лв

Silica Gel Cat Litter

Нашата котешка тоалетна със силикагел е направена от натриев силикат и има милиони малки пори, които абсорбират течните отпадъци бързо и ефективно.

Предимства

- Нетоксична- природосъобразна

- Силно абсорбираща 

- Контролира миризмите - помага за предотвратяване на образуването на миризми чрез блокиране на влагата в кристалите

- Икономична –една опаковка е достатъчна за един месец за една котка

- Изключително хигиенична - блокира растежа на бактериите 

- Без прах и без следи

- За чисти лапички на вашият любимец

Инструкции за употреба

Напълнете чист съд със 3,5 см от котешката тоалетна. Ежедневно проверявайте тавата за отпадъци, като отстранявате всякакви твърди частици с лопатка и ги изхвърляйте по подходящ начин заедно с битовите отпадъци. От време на време разклащайте тавата за отпадъци, за да извадите свежи гранули на повърхността.

На редовни интервали (поне веднъж седмично) таблата трябва да се изпразва напълно и да се почиства с безопасен за котки почистващ продукт.

Както при всички котешки тоалетни, се препоръчва да се носят ръкавици за еднократна употреба или гумени ръкавици, докато се работи със замърсена тоалетна. Бременните или кърмещите жени трябва да избягват контакт със замърсена тоалетна и да държат тавите далеч от бебета и малки деца.

По време на производството на този продукт са положени всички усилия, за да се осигурят ниски нива на прах. Въпреки това може да се образува прах по време на работа и затова ви препоръчваме да избягвате вдишването на прах. Да се съхранява на сухо и хладно място.

Произведено в Китай

Вносител : Aquatica Ltd.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook