Меню

Pro Plan Adult 7+ - за котки над 7 години 400 гр.

  • Модел: cf-97
  • Производител: Purina
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 8,49лв.

    лв
  
  Купи сега  


Pro Plan Vital Age 7 + е единствената храна за котки, която, благодарение на патентованата комбинация от съставки Longevis може да удължи здравето  и живота на котките над 7-годишна възраст.

Pro Plan Vital Age 7 + с Longevis за здравословен и дълъг живот:

Longevis помага за укрепване на имунната система, поддържане на здрави клетки и забавя появата на първите признаци на стареене.

Pro Plan Vital Age 7 + е с повишено ниво на протеин (37%), което помага за поддържането на мускулната маса и предотвратява загуба на тегло на старите котки.

Намаленото количество на фосфор (15% по-малко в сравнение с други PRO PLAN храни) поддържа бъбречната функция при възрастните котки.

Основна съставка е лесно смилаемо и вкусно пиле.

Специално разработени гранули, които помагат на възрастните котки да дъвчат и да предотвратяват зъбния камък.

Кожата и косата: Витамина А, линолова киселина и цинка служат за регулиране на влажността на кожата и за поддръжка на еластичността й. Основните мастни киселини  от морски риби служат за гъстотата и блясъка на козината.

Храносмилателна система: ценно зърно, естествен пробиотик и ориз са лесно смилаеми и добре са усвоявани от организма.

Пикочната система: засилена защита OptiRenal, добавянето на важни минерали и контрол на рН на урината подкрепят работата на пикочните пътища.

Имунна система: високо съдържание на протеин за изграждане на антитела и ефективни антиоксиданти ,който подкрепят  защитните механизми на организма.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook