Меню

Pro Plan Puppy Small Mini - с пилешко месо, за кучета мини и малки породи до 10 кг., и възраст до 12 месеца

  • Модел: df-354
  • Производител: Purina

Опции

  
  Купи сега  


Иновация на Purina PRO PLAN - optinutrition

Всяко куче има различна хранителна адаптация, а неговите нужди се променят в различните етапи от живота му. Новият асортимент на Purina PRO PLAN с OPTINUTRITION е нашата последна иновация, покриваща всички тези нужди. Това е най-модерната и ефективна комбинация от хранителни вещества до момента, разработена с помощта на съвременната наука и напълно приложима към храненето на вашето куче.

Целият асортимент на Purina PRO PLAN e базиран на OPTINUTRITION, с различни продукти, предоставящи различни специфични ползи за вашето куче. С други думи, каквото и да се случва в неговия живот, вие ще намерите решение, за да задоволите нуждите му.

OPTINUTRITION осигурява научно доказани ползи, които набелязват специфични здравни нужди, съпровождащи кучето през целия му живот. Иначе казано, каквото и да се случва в неговия живот, вие ще намерите хранителното решение, което да задоволи нуждите му. И тъй като, асортиментът е организиран и разпределен по размер на породата и етап на развитие на кучето, можете да разчитате на Purina® PRO PLAN® през целия живот на вашия любимец.

АСОРТИМЕНТЪТ ВКЛЮЧВА:

спомага за укрепване на защитните сили на малките кученца за оптимален стар тв живота.

за поддържане на здрава кожа и красива, лъскава козина при кученца и кучета в зряла възраст.

подпомага цялостното здраве на кучетата в зряла възраст и поддържането им във върхова форма.

подобрява здравето на храносмилателната система при кученца и кучета в зряла възраст.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook