Меню

Royal Canin Persian 30 - храна специално създадена за персийски котки над 1 година 10 кг.

  • Модел: cf-165
  • Производител: Royal Canin
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 152,95лв.

    лв
  
  Купи сега  


НАЙ-РАЗПРОСТРАНЕНАТА ПОРОДА КОТКИ В СВЕТА.

От 1 до 10 години

Персийките са единствената дългокосместа порода котки - общата дължина на космите поставени един до друг достига до 370 км. Козината е изключително красива – гъста и лъскава, с наситени цветове ( над 200 разновидности).

Поради дължината на козината си, персийските потки са изключително предразположени към образуване на космени топки. Това са косми погълнати по време на почистването на козината, които се натрупват в храносмилателната система и предизвикват повръщане или констипация. Подпомага поддържането на добра устна хигиена, благодарение на натриевите фосфати улавящи калция от слюнката и ограничаващи образуването на зъбен камък.

Усилва естествените защитни сили на организма.

Специалните форма, структура и размер на гранулата са адаптирани към специфичната форма на челюстите на персийските котки, и улеснява храненето.

Подпомага чревния транзит и улеснява отделянето на космените топки, благодарение на изключителна комбинация от разтворими и неразтворими влакнини (семена от псилиум).

Разкрива мекотата и блясъка на козината, благодарение на изключителна комбинация от специални съставки (поречево масло, EPA, DHA и витамини).

Поведение на хранене: 5 до 16 хранения на ден

Усилва яркостта на цветовете на козината.

За нас

Facebook