Меню

Colombo BiOx- почиства вашето езерце с активен кислород и разгражда утайките по естествен път - при нишковидни водорасли. 1000ml

  • Модел: cb1
  • Производител: Colombo
  • Наличност: В наличност
  • BGN

    Цена: 46,20лв.

    лв
  
  Купи сега  


Colombo  BiOx- почиства вашето езерце с активен кислород и разгражда утайките по естествен път - при нишковидни водорасли.

Веднага след като BiOx влезе в контакт с водата, активен кислород незабавно е освободен. Благодарение на силното естествено окисляване  силата на BiOx, органичното замърсяване и утайките се разграждат.

Използвайки BiOx на седмична база, вашето езерце ще остане чисто и без водорасли. Кислородът е важен фактор в средата на вашето езерце. Бактериите във филтъра на езерото използват кислорода за разграждане на отпадъците и следователно подобряват работата на вашия биологичен филтър. По-високите нива на кислород улесняват вашето риби, за да получат необходимия им кислород от водата. Благодарение на силната естествена окислителна сила на BiOx, органичните замарсявания и утайките се разграждат и се бори с нишковидните водорасли.

Преди употреба моля тествайте водата.

Минаималното КН трябва да бъде м/у 6 - 8 ° dH

По време на процеса на разлагане ,утайките понякога се издигат и правят водата временно мътна. Те могат да бъдат отстранени от водната повърхност с фина мрежа или кеп .

Дозировка

Седмично

15 ml (една мерителна лъжичка) е достатъчна за 500  езерна вода

Разфасовки:

1.000 ml = 32.000 ltr   2.500 ml = 80.000 ltr    5.000 ml = 160.000 ltr

Начин на употреба:

Винаги използвайте сутрин

Можете да видите видео тук:

https://colombo.nl/videos/?video=433

Използвайте безопасно биоцидите. Винаги четете етикета и информацията за продукта преди употреба! Дръжте далеч от деца. Пазете от гореща повърхност, искри, пламъци и др. Да не се пуши по време на използване. Съхранявайте на сухо и хладно място. 


Вижте 5 СТЪПКИ ЗА ПЕРФЕКТНО ЕЗЕРОПроизводител:Colombo,NL

Вносител: Акватика ЕООД

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър

За нас

Facebook